A PHP Developer's Blog - Joakim Nygård

About jokke.dk

jokke.dk is the personal website of , a software architect, entrepeneur and Mac user living in Copenhagen, Denmark. Read more »

Search the Site

Danske bogstaver, tiden og reklamefilm

10th May, 2003

Puh, det er allerede længe siden, jeg sidst skrev. I mellemtiden er min dejlige kæreste kommet hjem fra Cambodia og bliver frem til d. 28. maj, hvorefter vi i fællesskab tager derned igen. Jeg glæder mig. Jeg er spændt på at se, hvor svært det bliver at finde et arbejde, helst relateret til webudvikling, som jeg jo har brugt et par år på nu i .dk. Cambodia hedder i øvrigt .com.kh.

Jeg har rodet med PHPs mail(), men jeg kan ikke greje, hvordan jeg får den til at vise danske bogstaver korrekt i de mails, det ender med. Jeg forsøgt med content-type og charset, men de danske bogstaver, jeg skriver i php-koden ender som ¿ og andet uforståeligt. html-kodede bogstaver vises som koden og ikke bogstavet - jeg vil i øvrigt helst undgå html-mail, det har aldrig sagt mig noget.

For de humortrængende er her en lille [3MB] mpeg om det at have børn: Zazoo. Heh.

« Steve Balmer om Linux  –  En lejemorder til spam »