A PHP Developer's Blog - Joakim Nygård

About jokke.dk

jokke.dk is the personal website of , a software architect, entrepeneur and Mac user living in Copenhagen, Denmark. Read more »

Search the Site

[propaganda]

5th October, 2000

En uforbeholden hyldest til computerfirmaet over dem alle, Apple. Deres maskinpark er for vildest: Powerbook - den mest seksede bærbare i verden, iBook - En bærbar til folket, Powermac G4 - verdens hurtigste PC, Cube - verdens mindste supercomputer, iMac - en gang til, SE i år 2000. Tjek dem ud på Apple. Alle de andre producenter halser stakåndede efter og forsøger at kopiere et koncept, de ikke har forstået.

MacOS X, Apples kommende OS. Bygget på BSD (en unix-variant), men med en brugerflade, der får tænderne til at løbe i vand. Al kraften fra unix, præsenteret så alle kan bruge det. Sådan skal det gøres. Se Apples MacOS X side.

Alle, der har mac, kan glæde sig til at blive en del af revolutionen. De, der overvejer, hvad de skal købe, skal løbe ned i en Apple-butik (f.eks. Officeline,Macstore eller Caslon) og købe det bedste på markedet. De, der bruger pc og windows, må erkende fejltagelsen, smide skidtet ud og finde en computer med æble på. :)


Kommentarer er velkomne på evangelist@jokke.dk

« En start  –  Datoforvirring »