A PHP Developer's Blog - Joakim Nygård

About jokke.dk

jokke.dk is the personal website of , a software architect, entrepeneur and Mac user living in Copenhagen, Denmark. Read more »

Search the Site

Netradio

24th October, 2000

Efterhånden som flere får højhastighedsopkoblinger til nettet, bliver de netbaserede alternativer til de traditionelle radiostationer mere relevante. Der er titusindvis af netradioer og de spiller alt fra ambient techno til christian. Med andre ord, der er noget for enhver smag. Min egen favorit for tiden, er monkeyradio, der spiller 'downtempo abstract acid trip-hop beats'. Det skal næsten høres. Alt der kræves er en mp3-afspiller, f.eks. winamp til pc eller audion eller soundjam til mac.


Tag et kig på traileren til pixars kommende computeranimerede spillefilm Monsters Inc. på apples trailer-sider. Det ser rigtig sjovt ud. :)

« Brainplug  –  listbox »