A PHP Developer's Blog - Joakim Nygård

About jokke.dk

jokke.dk is the personal website of , a software architect, entrepeneur and Mac user living in Copenhagen, Denmark. Read more »

Search the Site

Levende billeder

12th October, 2000

Ah ja, idag kan man hente en preview af Apples Quicktime, der nu er nået til version 5. Udover at være den bedste filmafspiller på markedet, kan den en masse net-shov. Kan du sige live-streaming video i den lækre kvalitet? Det er dejligt. Lige nu kan man kun hente den til mac, men der er jo heller ikke nogen grund til at bruge pc...

På Rebecca kan man lære noget om blomster og hvordan man putter dem i mad (!), telemarken har billeder af øde områder i Norge, Sega har et skumuhyre til salg og NSA bor ligeså ubehageligt som man skulle tro. Derudover har jeg det godt :)

« Nettets lyksaligheder  –  Aaaarq! »