A PHP Developer's Blog - Joakim Nygård

About jokke.dk

jokke.dk is the personal website of , a software architect, entrepeneur and Mac user living in Copenhagen, Denmark. Read more »

Search the Site

Aaaarq!

13th October, 2000

Tømmermænd idag, det blev en rigtig sjov aften igår. Føler mig som om jeg er koblet på virkeligheden med 33.6 kbit.
Anyway, det skal ikke være nogen hindring for at producere lidt smartassgrafik i ps til redesignet. Tjek min dot-homie Garsens site. Der er ikke så meget endnu, men nu hvor han endelig har taget sig sammen, kan det være der snart sker noget. Også props til netcetera, der hoster mine ting og ellers bare er for fede. :)

Jeg skal se om jeg kan tage mig sammen til at lave et rigtig trendy online-cv snart. Indtil da kan jeg lige gøre opmærksom på, at jeg tilbyder opsætning, hjælp og support på Apple-maskiner. Og så må resten vist være god weekend!

« Levende billeder  –  Brainplug »